CONSILIERE ECONOMICĂ PENTRU O GESTIUNE SUSTENABILĂ A BUGETELOR PROPRII ȘI DE FAMILIE

Durată: O ședință de consiliere durează 90 minute.

Date: Ședințele se desfășoară sâmbăta.

Locație: Online sau în persoană, la biroul nostru sau la o locație agreată de dumneavoastră, unde aveți acces la propriul laptop/PC cu conexiune la internet și intimitate pentru a discuta despre finanțele personale și/sau ale familiei.

Onorariu: 280 lei/ședință.

Obiective:

  • Însușirea unor noțiuni economice practice (natura banilor, active/pasive, economii/investiții/speculă, amortizare și depreciere, instrumente de economisire și investiție);
  • Transmiterea unor bune practici de gestiune și dezvoltare sustenabilă a averii;
  • Transmiterea informațiilor despre efectele creației monetare și ale expansiunii creditului bancar asupra structurii producției, și asupra economiilor și investițiilor dumneavoastră;
  • Formarea unui mod de gândire economică anticipativă și pro-activă asupra viitorului, aplicată asupra finanțelor proprii sau ale familiei;
  • Însușirea unui instrument de planificare Excel pentru gestiunea finanțelor personale sau ale familiei.

Rezultat: Finalitatea ședințelor de consiliere economică constă într-o strategie economică personală sustenabilă, încadrată într-o viziune personală a vieții în ansamblul său și orientată inter-generațional. Aceasta va evolua permanent de-a lungul vieții prin mici îmbunătățiri frecvente și chiar reinventări majore atunci când este cazul, realizate de voi înșivă pe baza logicii economice dobândite în ședințele noastre de consiliere.

Cui ne adresăm: Persoanelor și familiilor, salariaților, antreprenorilor și investitorilor, indiferent de venit și vârstă.

De ce? Persoanele echipate cu instrumentul logicii economiei clasice au un avantaj competitiv major pe termen lung, deoarece se pot situa realist și predictiv în ciclurile economice, pregătindu-și economiile și investițiile atât pentru a trece cu bine prin recesiuni, cât și pentru a se dezvolta sustenabil în perioadele de exuberanță a piețelor.

Consilier: Alexandru Cojocaru


Dacă dețineți sau conduceți o întreprindere și vă doriți performanță și sustenabilitate pe termen lung, efectele creației monetare și ale expansiunii creditului bancar asupra structurii producției și asupra comportamentului clienților nu sunt deloc de neglijat.

În context personal, viața capătă liniște atunci când aveți o înțelegere de ansamblu asupra universului economic și o gândire anticipativă și pro-activă asupra viitorului, aplicată asupra finanțelor proprii și ale familiei.

Vă stăm alături atunci când simțiți nevoia să faceți ordine în finanțele personale, să vă orientați constructiv și productiv pentru viitor, sau să aveți un alt punct de vedere și un partener în analiza impactului politicilor monetare asupra propriei întreprinderi.


Angajament de confidențialitate:

Identitatea dumneavoastră și dacă este cazul a organizației pe care o reprezentați, precum și informațiile financiare personale și dacă este cazul ale organizației pe care o reprezentați, nu vor fi divulgate către terți.

Nu reținem informații personale și financiare cu excepția datelor de facturare (nume/CUI).

Non-subiecte:

În timpul ședinței de consiliere NU se discută partide sau persoane politice (la nivel național sau internațional).

Conflict de interese:

Deși nu comercializează direct lingouri și monede de aur, Gold’n’Roll oferă serviciul de consultanță pentru depozitarea aurului în mare siguranță. Deoarece în ședința de consiliere economică putem discuta favorabil despre economiile în aur, cele două servicii ale noastre pot fi considerate în conflict de interese.
Pentru a elimina conflictul de interese, în termen de 30 de zile ulterior ședinței de consiliere economică nu percepem onorariu pentru serviciul de consultanță și întocmire a contractului de depozitare a aurului în depozit de mare siguranță.